Datum plaatsing: 25 juli 2017

Zomerkamp Jeugdbelangen NulandNuland ('s Hertogenbosch): Stichting Jeugdbelangen Nuland organiseert ook dit jaar weer een groot feest voor de jeugd op het veld van Jozefoord. Het thema van dit jaar is “Middeleeuwen”.
In april hebben de kinderen zich ingeschreven voor het zomerkamp. Er hebben zich 225 kinderen aangemeld, dus dat wordt een groot spektakel in de bossen van St. Jozefoord.
Tijdens deze dagen zullen er weer allerlei leuke sportactiviteiten en spelletjes plaats vinden. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang en de vrijwilligers zijn super actief bezig om het zomerkamp weer onvergetelijk te maken.
Om deze activiteiten tot een succes te brengen hebben we nog een aantal spullen nodig: knutselmateriaal zoals boterkuipjes en wc-rolletjes. Lappen katoen zijn ook van harte welkom, want er worden namelijk nieuwe vlaggenlijnen gemaakt. Heeft u deze en gebruikt u deze niet meer, dan mag u de spullen afgeven bij Greet van Lijssel: Duyen Daelseweg 12B.
Als u zichzelf hebt opgegeven als hulpouder en u heeft voor de zomervakantie nog niets gehoord, dan hebben we voldoende ouders bereid gevonden om te helpen.
Voor informatie van komende activiteiten en foto’s en verslagen van voorgaande activiteiten kunt u terecht op de site: www.sjbnuland.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29319