Datum plaatsing: 24 juli 2017

Doe mee met Laura Dans!


Doe mee met Laura Dans!


Geffen (Oss): Het was weer genieten tijdens de eindshow van Laura Dans in de Pas in Heesch. De dansgroepen uit Geffen en Lith lieten weer zien waar ze een heel jaar lang keihard aan gewerkt hebben. En dat was meer dan de moeite waard. In een fantastische entourage met een mooie theaterzaal, prima geluid en fantastisch licht werd een wervelende show gebracht waarbij jong en oud voor het voetlicht kwam. En het mooie is, jij kunt daar ook aan mee doen! In september beginnen de danslessen in Geffen en Lith weer die straks weer zon prachtige show tot resultaat hebben. Iedereen van 4 tot boven de 30 kan bij Laura Danst terecht!

Laura Strik is gek van dansen. Op haar achttiende nam ze de lessen over van haar eigen dansjuf. Sinds die tijd heeft ze Laura haar dansschool weten uit de bouwen tot d voor jong en oud in Geffen en omgeving. Naast de eigen locatie aan de Veldstraat in Geffen worden sinds 2014 worden er ook lessen gegeven in Lith.
Er wordt les gegeven in streetdance aan verschillende leeftijdsgroepen. Niet alleen de allerjongsten (vanaf vier jaar oud) maar ook de oudere jeugd, boys en 30+ers kunnen dus aan de lessen deelnemen.
Vanaf het allereerste begin wordt er gedanst en geoefend voor de grote finale van het dansseizoen: De Laura Dans Show! Die show wordt volledig in eigen huis geproduceerd. Ook de kleding is geheel in eigen beheer. Alles is in huis om een fantastische show neer te zetten. Naast vde 2 shows aan het einde van het seizoen zijn er ook door het jaar op de leeftijd afgestemde optredens. De jongsten treden bijvoorbeeld op voor Sinterklaas en de jongeren bij Strooipop om maar wat voorbeelden te noemen. Gelegenheid dus te over om jouw moves te laten zien!
Lijkt het jou tof om er de volgende eindshow ook bij te zijn ga dan snel naar de website en bekijk alle mogelijkheden!

De foto's van de eindshow vind je hier
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 8.74866