Datum plaatsing: 25 juli 2017

Woodstock op het Plein viert 5-jarig jubileum


Woodstock op het Plein viert 5-jarig jubileum


Lithoijen (Oss): Alweer de vijfde editie van een gezellige, muzikale avond op het dorpsplein in Lithoijen staat voor de deur. De Woodstock-tribute band stapt 9 september weer op de bühne en neemt u mee in de wereld van Love Peace en Happines!

50 watt classic rock
‘Een vertrouwd, herkenbaar gerne dat rockt en swingt, mét een scherp randje’. Dat is 50 watt classic rock. Frans van Dommelen, Sjap Smits en John Althuizen vormen met frontwoman Esther Donkers een rockcoverband die breed inzetbaar is. Ze staan bekend om hun tijdloze rockcovers en geven hier graag hun eigen sound aan. Met rockclassics uit de jaren 70 tot heden geven ze niet alleen een ode aan hun eigen jeugdhelden, maar ook aan de helden van nu.

The Boss Brothers
‘Dé Bruce Springsteen Tribute van de Lowlands’ speelt alle hits en Springsteen-klassiekers die het publiek wilt horen. Krakers als Dancing In The Dark, The River, Streets of Philadelphia en Born To Run worden met vuur en overtuiging gebracht in authentieke Springsteen live uitvoeringen. Het samenspel tussen publiek en band, een kenmerk van Springsteen, speelt natuurlijk een belangrijke rol.
Deze ervaren 8-koppige band, met een bezetting die exact te vergelijken is met de E Street Band uit de gouden Springsteenperiode in de jaren zeventig en tachtig, is hard op weg om de beste Bruce Spingsteen tributeband van Europa te worden, als ze dat niet al zijn.. Zoals The Boss himself zou zeggen: We’ll be seeing you!

Woodstock Tribute Band
‘Love and peace are back in town’. Alle muziek uit de Woodstock film passeert de revue; nummers van Country Joe Mac Donald, Melanie, Ten Years After, Janis Joplin, Jefferson Airplane, The Who, Santana, Crosby-Stills-Nash & Young, Joe Cocker en vele anderen. Met een echte Janis Joplin vertolkt door Sabine van Gessel, de kwaliteiten van Jan van der Burg die in de huid kruipt van Joe Cocker, Arlo Guthrie, en CSNY is de zang weer uitstekend verzorgd, het handelsmerk van The Woodstock Tribute Band.
Komt daar nog de getalenteerde gitarist Maarten van Iersel bij, die moeiteloos in de huid kruipt van Santana, Jimi Hendrix en Ten Years After, samen met het Groovy toetsenwerk van Jack de Laat en de gedreven en ervaren ritme sectie van Maurice van de Nobelen en Sander van den Berk, dan is Woodstock een feit.
Kortom, dit wordt een avond die u niet wil en kan missen! Het swingt, het rockt en laat prachtige muzikale tijden herleven.

Koop nu uw kaartjes in de voorverkoop voor (10,00 euro) of aan de kassa op de dag zelf (12,50 euro) en ben erbij!
Voorverkoop bij:
·Het Raadhuis Lithoijen: Prelaat vd Bergplein 2 – Lithoijen
·Bloemerie: Zaltbommelseweg 18 – Oss
·Welkoop Lith: Molenstraat 6 - Lith
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13201