Datum plaatsing: 29 juli 2017

Unieke beleving in provinciehuis tijdens BrabantNacht


Unieke beleving in provinciehuis tijdens BrabantNacht


Regio ('s Hertogenbosch): Op 23 september doet de provincie Noord-Brabant mee aan de BrabantNacht. Het provinciehuis opent dan haar deuren die normaal voor anderen gesloten blijven. Je gaat van de bunker naar de 23e etage.

Geniet van culinaire hapjes tijdens een rondleiding door de bunker, die dateert uit de koude oorlog, waar de tijd al bijna 50 jaar stilstaat. Daarna stijgen we letterlijk naar grote hoogte voor een diner op de 23e verdieping met adembenemend uitzicht over Brabant. Geniet van het dessert op 100 meter hoogte met een innovatief en muzikaal hoogtepunt. Beleef Brabant zoals je het nog nooit eerder zag! Inschrijven kan hier

Brabant opent dan haar deuren tijdens BrabantNacht. Op verschillende plekken in Brabant beleef je bijzondere arrangementen op unieke locaties. Zo kun je naast het arrangement van de provincie, de magie van Ravelijn na sluitingstijd in de Efteling beleven. Je stapt in de wereld van Van Gogh of bezoekt per fiets Graphic Matters ‘by night’ in Breda. Je beleeft een onvergetelijke nacht in Nationaal Park de Biesbosch of geniet van een bezoek aan het Museumkwartier ‘after hours’ in ‘s-Hertogenbosch. Je ontwerpt in één nacht een designstuk in Eindhoven, laat je verrassen door culturele highlights in Tilburg of dompelt je onder in de Urban Culture van Helmond. Alle arrangementen vind je op: www.brabantnacht.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29756