Datum plaatsing: 25 juli 2017

Zomerconcert met Los Paja Brava


Zomerconcert met Los Paja Brava


Oss (Oss): Na het succes van vorig jaar organiseren we deze zomer ook weer een zomerconcert in Oss! Na het 42-koppige Ricciotti Ensemble hebben we opnieuw een te gekke band gevonden, die de boel op stelten komt zetten.

Los Paja Brava
Op zondag 30 juli komt een groep Argentijnse, Mexicaanse en Spaanse muzikanten naar Oss om er een fista van te maken! Los Paja Brava brengt feestelijke latino pop, brutaal en met een grijns op het gezicht. Qua muziek kun je een beetje denken Manu Chao of Calle 13: spaanse gitaren, percussie en een flinke dosis muzikaliteit n humor. "A spicy blend of cumbia, rock, ska and surf, powered by a turbocharged Latin American Mojo!" Durf jij het aan, kom dan gezellig samen genieten!

Lunchconcert in t park
De dag begint in het mooiste park van de stad, het Jan Cunenpark. Voor de echte genieters zetten we de picknicktafels klaar & organiseren we in samenwerking met enkele Osse fooddies een heerlijke lunch. Voor 10 euro kun je vanaf 11.30 uur gezellig aanschuiven in het park en samen genieten van een hapje en een drankje. De Bakkers Lamers, Rocaccino, Ekoplaza, t Hof en Cafe Cunen zorgen dat je buikje goed gevuld is.
Het concert in het park zal om 12.30 uur beginnen en is openbaar toegankelijk voor iedereen.

(Let op: er is een beperkt aantal kaartjes voor de lunch, dus zorg dat je je lunchticket uiterlijk woensdag 26 juli in huis hebt. De kaartjes voor de lunch zijn te koop de verschillende horeca-gelegenheden, bij de CD-Kiosk of online via groene-engel.nl.)

Slotconcert
Na het optreden in het park zullen de mannen van Los Paja Brava de binnenstad induiken voor enkele guerilla-optredens tijdens de koopzondag. Tot slot zullen ze om 15.30 uur een groots slotconcert op De Heuvel geven.

Tijdschema (ovb):
11.30 uur lunch (wees er op tijd bij!)
12.30 uur lunchconcert in het museumpark
14.30 uur verrassingsoptredens in het Osse centrum
15.30 uur slotconcert op de Heuvel

Deze zomerconcerten zijn een samenwerking van CMO, de ondernemers en cultuurpodium Groene Engel.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14373