Datum plaatsing: 27 juli 2017

Kunstzinnige ZomerweekVught ('s Hertogenbosch): De vakantieperiode benutten om de kunstenaar in jezelf te wekken of verder te ontwikkelen? Even een weekje voor jezelf nemen? Voor wie dat wil biedt Atelier voor Kunstzinnige Ontwikkeling in Vught een interessant programma.
Je kunt er experimenteren met schilderen, tekenen en boetseren waarbij je kennis maakt met uiteenlopende technieken zoals: waarnemend tekenen, vormtekenen, schilderen nat-in-nat, houtskool, pastel, met klei van chaos tot vorm komen.
Daarnaast zet je je uiteen met de dynamiek van de verschillende kleuren. Je ervaart het eigene van elke kleur en je creŽert kleurrijke schilderingen.
Joek Eijssen geeft leiding aan het atelier en ze legt uit dat in ieder mens creatieve vermogens sluimeren: ďIedere keer weer opnieuw blijkt dat de deelnemers zich verwonderen over hun eigen nieuw ontdekte talenten. De vakantieperiode is vaak een goede gelegenheid om een eerste stap te zetten. Overigens is de zomerweek ook bestemd voor gevorderden die met nieuwe technieken willen kennismaken.Ē
De zomerweken vinden plaats in augustus, telkens van maandag tm. vrijdag van 10.00u Ė 12.30u. Folder op aanvraag.
Informatie en aanmelding: 06 27500732 joek.eijssen@gmail.com

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27435