Datum plaatsing: 27 juli 2017

The Kik en Dilana op Grote Beek PopRegio (Regionaal): GGzE organiseert op zondag 6 augustus voor de zevende keer Grote Beek Pop. Van 11.30 uur tot 19.00 uur brengen grote namen n lokale artiesten hun muzikale kunsten ten gehoor. Het festival vindt plaats op Landgoed De Grote Beek. Grote Beek Pop is gratis toegankelijk en geheel alcoholvrij.

Programma

Ook dit jaar zijn er twee podia waar afwisselend bands spelen. Op het Planetree-podium laten medewerkers en clinten hun muzikale talenten zien. Op het hoofdpodium treden grote smaakmakers op:

The Kik, de bekendste Neerlandstalige bietband ter wereld toert op dit moment met hun nieuwste album Stad & Land. Hun nummers zijn nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren 60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit, emotie en humor.
Zangeres Dilana, bekend van tv-programma Voice of Holland 2016, brengt Grote Beek Pop in extase met haar karakteristieke rockstem met een rauw randje.
Maak kennis met de nietsontziende tornado van vrijgevochten tukkers die The Grand East heet. Rock n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band.
The Royal Engineers brengt catchy popsongs met een adrenalinespuit van rock n roll waarin je de 70s sound van Herman Brood en Gruppo Sportivo hoort nagalmen.
De Eindhovense formatie Soul n Glow speelt soul van nu en eert de grootste artiesten uit het verleden.
De winnaar van GGzEs Got Talent, GGzEs eigen talentenjacht.

Wie, wat, waar, wanneer?

Iedereen die van een gezellig feestje houdt is op zondag 6 augustus van 11.30 tot 19.00 uur van harte welkom bij Grote Beek Pop. Dit alcoholvrije festival wordt gehouden op het mooie Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 40, aan de rand van Eindhoven. De entree is gratis. Kom dus ook en swing mee!

Leren en werken op Grote Beek Pop

GGzE organiseert Grote Beek Pop om de integratie van mensen met een psychische aandoening en de samenleving bevorderen. Het evenement is een goede leerschool voor clinten van GGzE. Zo voorzien deelnemers van GGzEs leer-werkbedrijven Caffeine Dealers en Grand Caf Het Ketelhuis bezoekers en artiesten van koffie en broodjes, of verzorgen de consumpties. Andere clinten maken het festival mede mogelijk door bezoekers te tellen of artiesten te begeleiden. Maanden vooraf wordt er al druk getimmerd aan bv. een bar. Meewerken aan het festival is belangrijk voor de clinten, maar ook een bezoekje kan bijdragen aan hun herstel. Grote Beek Pop is een leuke alcoholvrije activiteit dichtbij huis die gratis toegankelijk is. En familie en vrienden zijn van harte welkom.

Meer informatie: www.grotebeekpop.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13871