Datum plaatsing: 27 juli 2017

Noodkreet: Sportieve 50-plussers gezocht!


Noodkreet: Sportieve 50-plussers gezocht!


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Een groepje sportieve enthousiaste 50-plussers uit Berlicum zoekt voor hun sportclub ďTrimclub BerlicumĒ, met spoed nieuwe leden. Trimclub Berlicum is in 1970 opgericht en bestaat dit jaar dus 47 jaar.
De groep bestaat momenteel uit slechts 8 personen maar gestreefd wordt naar een aantal van 15 personen. Zonder nieuwe aanwas dreigt het sportclubje ter ziele te gaan en dat zou jammer zijn.
Thans wordt er wekelijks elke dinsdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur met elkaar gesport onder begeleiding van een sportinstructeur.
Deze sportactiviteit wordt gehouden in de sportzaal van de Herman Jozefschool in Middelrode. Het sportieve uurtje bestaat uit 40 minuten gevarieerde spieroefeningen en 20 minuten balspel naar keuze.
Iedereen krijgt de ruimte om te doen waar hij zich prettig bij voelt. Wil je jezelf flink in het zweet werken dan kan dat, maar kies je voor een rustig tempo dan is dat geen enkel probleem. Van belang is dat je plezier hebt tijdens deze gezamenlijke activiteit.
Naast de sportieve inspanningen is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid.
Voor de kosten hoef je het niet te laten om bij deze groep aan te sluiten. Die bedragen thans Ä 7 per maand.
Heeft u interesse? Kom dan geheel vrijblijvend vanaf dinsdag 05 september tussen 18.00 en 19.00 uur een kijkje nemen in de sportzaal van de Herman Jozefschool, Pastoor Verlindenstraat 22 in Middelrode.
Voor aanmelding en/of nadere informatie kunt u contact opnemen met Theo van Leeuwen, tel.nr. 073-5031172.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14775