Datum plaatsing: 31 juli 2017 - Laatst gewijzigd: 01-08-2017 08:21:59

Raadslid Marom Portier-Ayoubi stapt uit de fractie van D66 Sint-MichielsgestelGemonde (Sint-Michielsgestel): Raadslid Marom Portier-Ayoubi stapt, per direct, uit de fractie van D66 Sint-Michielsgestel omdat er volgens haar een onwerkbare situatie is ontstaan. Dat heeft ze laten weten aan de voorzitter van D66 Sint-Michielsgestel en de voorzitter van de gemeenteraad, burgemeester Jan Pommer. Ze gaat als onafhankelijk / zelfstandig raadslid verder tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.
Portier zat sinds maart 2014 in de gemeenteraad namens D66. Ze stond op de 3e plaats en kwam met voorkeurstemmen in de gemeenteraad. Bij de laatste verkiezingen in 2014 behaalde D66 twee zetels. Ze laat weten het besluit met pijn in het hart te hebben genomen.
Haar conclusie is dat ze haar werk voor de Gemondse gemeenschap niet meer goed en met passie kan blijven doen binnen D66. Ze zal zich als onafhankelijk raadslid in het bijzonder bezig gaan houden met de problematiek van kwetsbaren in Sint-Michielsgestel en zich daarnaast inzetten voor de belangen van de inwoners van Gemonde. Ze beraadt zich nog of ze zal meedoen aan de komende verkiezingen in maart 2018.

D66 betreurt de keuze en de stap van Marom. Ze is vanaf 2014 een gewaardeerd raadslid geweest en we kijken terug op een prettige samenwerking. Roel Bouwman, onlangs door de leden gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018, onderstreept dit. Door ons diverse interesses konden we elkaar in de gemeenteraad goed aanvullen. Het is jammer dat deze samenwerking vroegtijdig ten einde komt, maar ik respecteer Maroms keuze. D66 is volop bezig in de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen en werkt onder andere aan een kandidatenlijst. Deze lijst wordt dus aangevoerd door Roel Bouwman, de huidige fractievoorzitter.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14577