Datum plaatsing: 31 juli 2017

Politie zoek getuigen en videobeelden vluchtauto plofkraak


Politie zoek getuigen en videobeelden vluchtauto plofkraak


Oss (Oss): De politie is op zoek naar getuigen van een plofkraak bij een geldautomaat in Oss. Vannacht werd daar kort voor 3.00 uur een pinautomaat tot ontploffing gebracht.

De plofkraak vond plaats bij een winkelcentrum aan het Sterrebos en dat bleef in de omgeving niet onopgemerkt. Diverse buurtbewoners waarschuwden de politie. Meerdere daders gingen er na de kraak in een donderkleurige Audi vandoor. Ze werden in de omgeving niet meer aangetroffen.

Specialisten deden uitgebreid sporenonderzoek nadat een explosievenexpert de situatie bekeek. Het pand liep flinke schade op en wordt later vandaag nader geÔnspecteerd.

Zoektocht naar daders
We bekijken of er geschikte camerabeelden zijn die ons kunnen helpen in het onderzoek. Ook verklaringen van getuigen die iets gezien of gehoord hebben zijn belangrijk voor ons. Heeft u misschien de donkere Audi zien rijden? Heeft u informatie over de vluchtroute? Heeft u informatie die mogelijk in verband staat met deze plofkraak? Neem contact met ons op en bel 0900-8844. Ook is het mogelijk om uw informatie online te delen via onderstaand tipformulier.

Andere plofkraken
De afgelopen periode vonden er binnen en buiten de regio verschillende plofkraken plaats. De recherche onderzoekt nadrukkelijk de verbanden tussen deze plofkraken en informatie wordt dan ook volop uitgewisseld.

Foto: Wellicht gaat het om een Audi zoals deze RS6 in donkergrijs, zwart of matzwartUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21430