Datum plaatsing: 01 augustus 2017

Rabobank Oss Bernheze sluit tijdelijk meer pinautomaten


Rabobank Oss Bernheze sluit tijdelijk meer pinautomaten


Regio (Oss): OSS - Naar aanleiding van de plofkraak die zondagnacht plaatsvond bij de geldautomaat in winkelcentrum de Ruwert in Oss, heeft Rabobank Oss Bernheze extra veiligheidsmaatregelen genomen. Het gaat om zichtbare en onzichtbare maatregelen.

Bij de geldautomaten in Oss centrum (Jurgenshof), Wolfskooi (Ussen) en Berghem (de Berchplaets) is permanente zichtbare
camerabewaking aanwezig. Op de andere locaties van de bank wordt in de nachtelijke uren een stalen plaat bevestigd waardoor de automaat niet beschikbaar is.

Als extra maatregel worden de geldautomaten in het Osse centrum (Jurgenshof) de komende twee weken volledig gesloten. Klanten kunnen van maandag tot en met zaterdag vanaf 8 uur terecht bij de geldautomaat binnen in het kantoor. De bank streeft ernaar om de geldautomaten buiten tijdens de Osse Kermis weer te openen. Vanaf dan wordt ook hier in de nachtelijke uren een stalen plaat bevestigd.

Rabobank geeft aan dat zij de dienstverlening in winkelcentrum de Ruwert wil continueren. De bank is in gesprek met diverse partijen om de alternatieven te bespreken. Dat er een geldautomaat terug komt is vrijwel zeker, aldus de bank.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24982