Datum plaatsing: 04 augustus 2017

Kortingsbonnen voor de Rosmalense kermis


Kortingsbonnen voor de Rosmalense kermis


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De kermis van Rosmalen gaat alweer bijna van start. Het Gildeplein is van zaterdag 5 t/m woensdag 9 augustus de trekpleister van Rosmalen met veel verschillende kermisattracties. U kunt dit jaar profiteren van kortingsbonnen voor verschillende attracties en kramen deze vindt u in het onderstaande fotoboek. U kunt deze uitprinten en uitknippen. Daarnaast kunnen kinderen tijdens de Speurdag op zondag 6 augustus één gratis ritje winnen als zij de promotiemedewerkers op het kermisterrein opsporen.

5 dagen feest
Er is ruim gelegenheid voor sensatie voor de jeugd en oudere waaghalzen. Er staan veel behendigheidsspelen en er is mooi vermaak te vinden voor de kleinsten in de kinderattracties. Bij de Super Rupsbaan, Booster, Break Dance, Project 1 en Autoscooter zal het af en toe weer dringen zijn voor een heerlijke rit. Als het je nog niet duizelt, kun je proberen de uitgang te vinden in het Glazen Doolhof of via de vele barrières in de Walking Street. Pony rijden, gebak, snoep, snacks en vis: alles is weer te vinden tijdens deze 5 feestelijke dagen in Rosmalen.

Maandagmiddag prikkelarme kermis
Speciaal voor mensen met een beperking of aandoening die kermisvieren lastig maakt, is er een Prikkelarme kermismiddag in Rosmalen op maandagmiddag 07 augustus tussen 13:00 en 15:00 uur. De kermis draait dan zonder lichtfliten, rookmachines en de muziek wordt gedempt tot maximaal 35 decibel. Verder is er extra begeleiding voor het in- en uitstappen en waar het kan worden snelheden aangepast van de kermisatracties. Zo is de kermis in Rosmalen ook toegankelijk voor gezinnen deie gezinsleden hebben die snel snel overprikkeld raken door de kermisgeluiden - en lichten, of extra hulp nodig hebben bij het in- en uitstappen.

Meet&Greet en Vuurwerk
Bovendien loopt het Zandkasteel er dan rond voor een meet-and-greet met de kleintjes. De kermis wordt traditiegetrouw knallend afgesloten met een vuurwerkshow op woensdagavond om 22.00 uur. Het Zandkasteel komt speciaal voor de kleintjes op zondag 06 augustus om 15:00 uur.

Kermis Rosmalen is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 24.00 uur met uitzondering van zondag. Op zondag 6 augustus is de kermis geopend van 13.00 uur tot 24.00 uur.Kortingsbonnen voor de Rosmalense kermis
Kortingsbonnen voor de Rosmalense kermis
Kortingsbonnen voor de Rosmalense kermis


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.34223