Datum plaatsing: 07 augustus 2017

Filmmiddag in De WellenOss (Oss): Op zondag 13 augustus a.s. organiseert De Wellen in Oss van 13.30 - 16.30 uur een filmmiddag. De film ĎFor 80 daysí wordt getoond, en er is gelegenheid om daarna gezellig na te praten. De Wellen organiseert de middag in samenwerking met het COC Noordoost Brabant, een organisatie die opkomt voor de belangen van homoseksuele vrouwen en mannen.

De film For 80 Days gaat over Axun die naar het ziekenhuis gaat om voor de ex-man van haar dochter te zorgen. Daar blijkt de vrouw die voor de andere patiŽnt in de kamer zorgt, tot haar verbazing haar vroegere hartsvriendin Maite te zijn. Axun en Maite hebben elkaar al 50 jaar niet gezien hoewel ze jarenlang vriendinnen waren. Al snel wordt duidelijk dat de chemie tussen hen onveranderd is. Plotseling grijpt Axun, tot grote verbazing van haar man, elk moment aan om naar het ziekenhuis te gaan. Als Axun ontdekt dat Maite openlijk lesbisch is, krijgt ze twijfel over haar eigen gevoelens voor Maite. Een hartverwarmend drama wat op vele festivals bekroond is, waaronder als Beste Film op de Roze Film Dagen.

Iedereen is welkom om de film te bekijken in De Wellen, Driek van Erpstraat 2 in Oss. De toegang is gratis. Neem voor meer informatie contact op met Lenie van der Leest, lenie.vanderleest@brabantzorg.eu of 06-51159487. Aanmelden is niet nodig.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29150