Datum plaatsing: 07 augustus 2017 - Laatst gewijzigd: 07-08-2017 09:24:03

Opening Blote Voetenpad Landwinkel Valenkamp


Opening Blote Voetenpad Landwinkel Valenkamp


Kruisstraat ('s Hertogenbosch): Een leuke nieuwe Landwinkel is die van Harmen en Kim Valenkamp in Rosmalen. De locatie zelf is al een bezoekje waard, lopend of met de fiets. En op de boerderij van Harmen en Kim komt veel moois samen: haar gastvrijheid, zijn kennis van tuinontwerp en -aanleg en natuurlijk veel verse en eerlijke boerendelicatessen die je in een Landwinkel graag tegenkomt en wilt proeven.

Blotevoetenpad
Uniek is het blotevoetenpad dat Harmen en Kim over hun terrein aanleggen en dat deze zomer al deels bewandeld kan worden. Op termijn voert het je langs verschillende thematuinen. Blootvoets? “Natuurlijk! Dat is een hele ervaring”, zegt Kim. Schoenen en sokken uit dus en dan ondervinden wat houtsnippers, kiezels, gras, water en modder met je doen. “Het is sensationeel, je zintuigen op zo’n manier te prikkelen. Voor jong en oud. En ieder seizoen heeft zijn charmes.”

Van thematuin tot moestuin
De thematuinen die je passeert, laten zien wat Harmen kan. Neem de Oosterse- of de strandtuin: inspiratie voor een nieuwe tuin rond je huis doe je hier op! Het pad voert ook langs de moestuin, waar groenten voor de winkel in de volle grond worden gekweekt. Het liefst puur natuur, in eigen tempo en met zo min mogelijk gewasbeschermingsmiddelen. “Dat pure proef je. De smaak van onze courgettes, prei, bietjes, boerenkool, boontje en wortelen is écht goed.”
De Landwinkel van de familie Valenkamp heeft een aantrekkelijk assortiment. In vers en van dichtbij. Eieren van eigen kippen, honing uit bijenkasten van Valenkamp-senior en uiteraard seizoensgroenten uit eigen tuin. Maar ook een mooi assortiment vers en houdbaar van collega-Landwinkelondernemers.

Voel je welkom
Kim en Harmen zien je graag komen op hun boerderij, in de winkel en misschien straks in hun B&B of minicamping. Welkom ben je ook op het terras voor hun Landwinkel, waar koffie, thee, sapjes en lekkers uit eigen oven met een glimlach worden geserveerd. Prima vertrekpunt voor het blotevoetenpad of een verkenning door het Brabantse land. Dit stukje Nederland is bepaald niet het minste!

Tot ziens bij Landwinkel Valenkamp!
Kruisstraat 58
5249 PA Rosmalen
T: 073-8221281
E: info@landwinkelvalenkamp.nl
Onze faciliteiten zijn:
Akkerbouw | Buitenactiviteiten | Kinderactiviteit | Start / rustplaats | Pakketten | Buiten terras

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00
Zondag mei t/m sept: 11:30 - 17:00

Bezoek onze site

Opening Blote Voetenpad Landwinkel Valenkamp


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16730