Datum plaatsing: 07 augustus 2017

Theater en circus in de Kersouwe


Theater en circus in de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Welkom in de magische wereld van Villa Verdraaid. Waar tafels dansen, hoedjes vliegen en de vlucht van kegels op ieder moment op stop kan worden gezet. Villa Verdraaid is een vrolijke kindervoorstelling (4+) van plm. een uur lang. Woensdagmiddag 9 augustus, aanvang 15.00 uur. Entree €4,50 (incl. serv.k.). Kaarten voor deze familievoorstelling zijn te koop in de ticketshop op www.kersouwe.nl, bij Paperpoint Heeswijk of Uitpunt Veghel.

Jongleren met zwaartekracht
Wietske Vogels en Guido van Hout bundelen hun krachten in deze vrolijke voorstelling die theater en circus samenbrengt. Wietske heeft een passie voor ringen en Guido jongleert met van alles en nog wat. Samen spelen zij op hoog niveau met de zwaartekracht en maken elkaar als broer en zus graag het leven zuur.

Woensdagmiddag jeugdtheater in de Kersouwe
De zomervakantie gaat nog lekker even door in Natuurtheater de Kersouwe met op elke woensdagmiddag een leuke, spannende, gezellige, vrolijke jeugdvoorstelling.
Op 23 augustus BOOMWHAKALAA! van Drumdrumdrum met energieke liedjes met spetterende percussiesolo’s! Eeen voorstelling speciaal voor openluchttheaters ontwikkeld.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13230