Datum plaatsing: 07 augustus 2017

Inwoners Oss en Heesch aangehouden voor heling gestolen bootMegen (Oss): De politie heeft zondag aan het einde van de middag, mede dankzij een burger die op verzoek van de politie zijn boot beschikbaar stelde, vijf personen aangehouden. De verdachten, een 16-jarige meisje uit Oss en een 22-jarige jongen uit diezelfde plaats, twee mannen van 18 en 23 uit Boven-Leeuwen en een 21-jarige inwoner van Heesch, worden verdacht van heling van een boot.

Die middag werd de politie gebeld door de eigenaar van een gestolen boot. Hij had zijn boot, die hij sinds die ochtend miste en waar hij aangifte van had gedaan zien varen op de Gouden Ham, een recreatie gebied bij Maasbommel. Agenten die in de buurt waren reden richting de opgegeven locatie en spraken met de aangever/eigenaar van de boot.

Bij de Uitvliet, een dode arm van de Maas, kregen de agenten hulp van een andere booteigenaar die net aan kwam varen en na het verhaal te hebben aangehoord, met alle plezier zijn boot beschikbaar wilde stellen.

De agenten stapten bij de man op de boot en voeren in de richting waar de gestolen boot het laatst was gezien. Al vrij snel, via aanwijzingen vanaf de wal door de eigenaar van de gestolen boot, zaten ze achter de goeie boot aan. De boot werd tot stoppen gedwongen en het vijftal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Tiel. De politie heeft de zaak in onderzoek.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24099