Datum plaatsing: 07 augustus 2017

Typhoon in de Kersouwe met LAKSHMI en DRUMMAKID


Typhoon in de Kersouwe  met LAKSHMI en DRUMMAKID


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Deze zomer speelt Typhoon zijn volop geprezen ‘MORO LOBI’ TOUR in enkele theaters en op 18 augustus is dat in Natuurtheater de Kersouwe. De supportacts die avond zijn LAKSHMI en DRUMMAKID. Een unieke avond met rap, songs en hiphopmuziek op hoog niveau , gespeeld met een grote hoeveelheid Lobi, passie en overgave waar niemand stil bij kan blijven zitten. Er zijn nog kaarten te koop! Vrijdag 18 augustus, aanvang 21.00 uur. Entree €27,50 (excl. serv.kosten).

LOBI DA BASI
Lovende recensies, uitverkochte tours en denderende shows op Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz, Concert at Sea en vele ahttp://www.thuisinhetnieuws.nl/beheer/customer/nieuwsthuis/toevoegen.php#ndere festivals vielen Typhoon ten deel. Het album ‘LOBI DA BASI’ is inmiddels al ruimschoots goud en was in 2015 het het besteverkochte vinylalbum in Nederland. De singles “Hemel valt’, Zandloper’, en ‘Surfen’, werden omarmd door de radio, het themanummer ‘Niet weglopen’ voor Serious Request werd de meest aangevraagde plaat tijdens de SR-actie. In 2016 gaf Typhoon enkele concerten met Jef Neve. Het duo werd door VPRO’s 3 voor 12 een “goddelijke combinatie” en door NRC een “prachtig open muzikaal verbond” genoemd. Afgelopen december stond Typhoon samen met Rico&Sticks in de Ziggo Dome met de eerste Nederlandse Hiphop show.
Kortom: Een unieke kans om Typhoon in de openlucht te beleven.

Supportacts
LAKSHMI is een frêle, meisjesachtige verschijning met een prachtige stem en sterke songs. In 2016 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en was ze te gast bij De Wereld Draait Door, 3FM en NPO Radio 2. Eind maart 2017 kwam haar debuutalbum uit, wat resulteerde in lovende recensies van o.a. Eric Corton (“Een debuut waar je niet om heen kan”) en Leo Blokhuis (“Bezwerend mooie muziek”).

DRUMMAKID, debuteerde vorig jaar met zijn solo EP “NewK!d!nClass” en behaalde meteen internationaal succes met zijn single “ZONIN”. Ook werd hij door Spotify benoemd tot één van de 25 ‘Meest Invloedrijke Nederlandse Artiesten Onder de 25’. DRUMMA is zeker geen onbekende voor de scene. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Op 21 juli dropt hij zijn nieuwe EP “Here Goes Nothing”, die hij in één week zelf geproduceerd heeft.

Kaarten bestellen
Kaarten voor dit unieke concert van hiphop muzikant Typhoon in Natuurtheater de Kersouwe zijn te koop op www.kersouwe.nl en bij Paperpoint in Heeswijk en Uitpunt in Veghel.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15502