Datum plaatsing: 10 augustus 2017

Minibieb op de Benedictijnnborch te Rosmalen


Minibieb op de Benedictijnnborch te Rosmalen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op 3 mei dit jaar presenteerde Tiny Schulp haar 'Beste idee van de Overlaet'. Ze ontving een checque van 500,- en die is goed besteed.

Het kastje voor deze minibieb is gemaakt door medewerkers van de sociale werkplaats Visie-R. Tiny heeft het kastje geschilderd. Buurman Vincent Rijcken heeft een dakplaat gemaakt om het tegen regen te beschermen en het kastje opgesierd met het naamplaatje 'biebje'.

De minibieb staat op de Benedictijnenborch in Rosmalen.

Vanaf vandaag kunnen boeken geleend en/of geplaatst worden. Gratis, door iedereen, volwassenen en kinderen, arm of rijk, het maakt niet uit.

En hl bijzonder! De minibieb kan starten met een spiksplinternieuw, door de schrijver Thijs Goverde gedoneerd en gesigneerd kinderboek.

Ook bijzonder zijn twee oudere kinderboeken van Jacques Vriens en Mieke van Hooft. Ook deze kinderboeken zijn door de schrijver zelf gesigneerd.

Op de plank van de volwassenen staat geen gesigneerd boek, maar wie weet? Heb jij een mooi boek waarvan je denkt: 'Dat zouden meer mensen moeten kunnen lezen', kom het brengen! Of kom gewoon eens kijken en een boek lenen. De minibieb staat er en daar is 'ie voor.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29991