Datum plaatsing: 17 augustus 2017

Liedjes meezingen en lekker drummen in de Kersouwe


Liedjes meezingen en lekker drummen in de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen ‘BOOMWHAKALAA!!’ en ‘BANBANKUNE’, brengen een voorstelling met de leukste en meest energieke liedjes uit beide shows, aangevuld met spetterend nieuw werk! ‘BANWAKABOOM’ is speciaal voor festivals en openluchttheaters ontwikkeld.
Woensdagmiddag 23 augustus, aanvang 15.00 uur. Kaartjes €4,50 te bestellen op www.kersouwe.nl, bij Paperpoint Heeswijk of Uitpunt Veghel.

Meezingen
In deze ‘greatest hits’ geniet je opnieuw van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje dat je van Drumdrumdrum gewend bent. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. ‘De wielen van de bus’, ‘We maken een kringetje’ en succesnummer ‘Happy als ik dans’.

Voor de hele familie
De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, body percussion en vergeet vooral de BOOMOPHONE niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!
Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Een spetterend concert voor de hele familie!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14415