Datum plaatsing: 16 augustus 2017

André Hazes komt tot leven in de Kersouwe


André Hazes komt tot leven in de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Als er iemand in staat is om de liedjes van volksheld en meesterzanger André Hazes te vertolken, dan is het Martijn Fischer wel. Martijn Fischer zingt samen met zijn achtergrondzangeressen - en ondersteund door een geweldige band - in het succesvolle programma ‘Martijn Fisher zingt Hazes’ de grootste hits van André Hazes. Op zaterdag 26 augustus staat deze doorgewinterde entertainer in Natuurtheater de Kersouwe. Aanvang 21.00 uur. Er zijn nog tickets te bestellen. Prijs €17,50 (excl. serv.k).

In de huid van André Hazes
Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals er maar weinig dat kunnen. De succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Deze rol leverde hem de John Kraaijkamp Musical Award op voor beste mannelijke hoofdrol. Daarnaast stond Martijn Fischer keer op keer in een uitverkochte Ziggo Dome waarin hij tijdens ‘Holland Zingt Hazes’ het publiek kippenvel bezorgde. Ook gloreerde hij op het witte doek in de hit film ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Tickets bestellen
Het wordt een avond die helemaal in het teken staat van het werk van deze cultheld, door Fischer en het publiek samen gevierd. Kaarten voor de ‘Martijn Fisher zingt Hazes’ zijn te koop in de ticketshop op www.kersouwe.nl, bij Paperpoint Heeswijk of Uitpunt Veghel. Entree € 17,50 (exclusief servicekosten)
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12842