Datum plaatsing: 29 augustus 2017

Workshop Rouw en Verlies voor mantelzorgersRegio ('s Hertogenbosch): Heeft uw partner een herseninfarct gehad? Gaat uw vader naar het verpleeghuis?
Wat betekent dat? Hoe gaat u om met dit verlies?

Op woensdag 13 september organiseert het Steunpunt Mantelzorg Divers van 19.45 uur tot 21.45 uur een workshop Rouw en Verlies voor mantelzorgers. De workshop wordt gegeven door Marjan Tresfon, begeleider bij rouw en verlies.
Locatie: Welzijn Divers, Rogier v.d. Weydenstraat 2 ís-Hertogenbosch. Aanmelden via mantelzorg@divers.nl of telefonisch 073 - 206 88 00. Deelname is gratis.

Niet alleen door overlijden komen mensen in een rouwproces, maar ook doordat de persoon waar u zo van houdt zo veranderd is door bijvoorbeeld dementie of hersenletsel.
Naasten hebben dan het gevoel dat zij steeds meer met een vreemde te maken hebben, dat kan de rouwverwerking in gang zetten. Om begrip te krijgen voor deze rouwgevoelens is het belangrijk om duidelijk te maken welke hulp u nodig hebt. Andere mensen zien uw verlies immers vaak niet. Het belangrijkste is dat u over uw gevoelens praat met mensen die u vertrouwt.

In de workshop praten we over de gevoelens die gepaard gaan met rouw en verlies. Over wat 'normaal' is en wat niet. Er is volop ruimte voor uw verhaal.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29343