Datum plaatsing: 17 augustus 2017 - Laatst gewijzigd: 18-08-2017 15:19:45

Vorige uitbater Partycentrum de Kentering failliet


Vorige uitbater Partycentrum de Kentering failliet


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op 15 augustus 2017 is Partycentrum De Kentering B.V. in Rosmalen door de rechtbank in 's-Hertogenbosch failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. W.J.G. Smits. Het gaat om de vennootschap van eigenaar en directeur Freddy Werst.

Werst was 3,5 jaar uitbater van de Kentering. Dat werd niet het succes dat hij er van had gehoopt. Met een crediteurenakkoord is getracht een faillissement te voorkomen, dat is mislukt. Werst had gehoopt de resterende vorderingen te kunnen voldoen uit de opbrengst bij het beŽindigen van de exploitatie. De betreffend verkoop is echter tot op heden onbetaald gebleven. Daardoor werd een faillissement onafwendbaar.

Op 1 september vorig jaar werd het bedrijf overgenomen door Frans van Oijen en Hans van Woerkum. De partners kregen al snel onenigheid en Van Woerkum heeft sinds eind vorig jaar geen bemoeienis meer met de Kentering. De horecagelegenheid, decennia lang de huiskamer van Rosmalen, heeft inmiddels veel van de glans van weleer verloren. Veel organisaties die vaak al tientallen jaren gebruik maakten van de Kentering, zoals Soos Satisfaction, hebben de zaak de afgelopen maanden de rug toegekeerd.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17608