Datum plaatsing: 27 augustus 2017

Iets om naar uit te kijken!'s-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De zomervakantie zit er alweer bijna op. Het is tijd om nieuwe plannen te maken. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil je nieuwe mensen ontmoeten? Wil je bijvoorbeeld een instrument leren bespelen of leren tekenen en schilderen? Of sta je liever op de planken? Schrijf je dan in voor een cursus bij Muzerije! Kijk op onze website www.muzerije.nl voor het totale aanbod.

Naast de vertrouwde cursussen in alle disciplines heeft Muzerije ook een leuk nieuw aanbod voor jong en oud. Een kleine greep ter inspiratie: nieuw op de zaterdagochtend: “Carrousel” een kunstatelier voor kinderen tussen 6-12 jaar. Voor volwassenen zijn er elke avond cursussen, maar ook overdag valt er genoeg te kiezen, zoals bijvoorbeeld op maandagmiddag “tekenen en schilderen van bloemen en planten”. Ervaren toneelspelers kunnen in oktober hun talent aanscherpen in de nieuwe herfstspecial. Jongeren kunnen aan de slag in de theaterproductiegroep FRIS of in de nieuwe musicalgroep. Daarnaast zorgen onze huisgenoten met hun cursussen en workshops ook komend seizoen weer voor een prachtige aanvulling op het Muzerije aanbod.

Kijk op onze website www.muzerije.nl voor het complete cursus- en workshopaanbod voor het komende seizoen. Helder, overzichtelijk en met een zoekfunctie die jou snel helpt te vinden wat je zoekt.
Het cursusseizoen gaat op maandag 4 september 2017 van start, maar om zeker te zijn van een plekje raden we je aan om zo snel mogelijk in te schrijven

Heb je een specifieke vraag of hulp nodig bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via inschrijvingen@muzerije.nl , bel 073 – 614 10 84 of loop tijdens kantooruren even binnen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27997