Datum plaatsing: 26 augustus 2017

Verdachten van handel in drugs aangehoudenOss (Oss): Naar aanleiding van diverse overlastmeldingen stelde de politie een onderzoek in naar de mogelijke handel in harddrugs vanuit een pand aan de Lisztgaarde in Oss. Dit leidde donderdagavond tot de aanhouding van een bewoner van die straat en een 40-jarige man uit Berkel-Enschot.

De 40-jarige man uit Berkel-Enschot ontmoette de Ossenaar buiten op straat. Er werden spullen overhandigd. De 40-jarige verdachte werd rond 20.15 uur op de Cereslaan aangehouden. Bij hem werd een zakje met wiet en ruim 2.000 euro aangetroffen.

De verdachte Ossenaar werd kort daarna in Lisztgaarde aangehouden nadat hij daar iets in de kofferbak van zijn auto had gestopt. In zijn auto werd een zak met bijna 60 gram gedroogde henneptoppen aangetroffen. Een doorzoeking in zijn woning leverde vervolgens ruim tien gram cocaÔne, vijftig gram hennep en twee boksbeugels op.

Ook de woning van de verdachte uit Berkel-Enschot werd doorzocht. Daar troffen agenten honderd gram hasj, tweehonderd gram gedroogde hennepplanten en een reeds ontmantelde hennepkwekerij aan.

Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23500