Datum plaatsing: 28 augustus 2017

Volkel wint Maashorst Cup


Volkel wint Maashorst Cup


Nistelrode (Bernheze): Volkel is winnaar geworden van de 2e editie van de Maashorst Cup die bij Prinses Irene werd gespeeld. Volkel was een van de 3 poulewinnaars en versloeg in de shoot outs de andere poulewinnaars Herpinia en FC De Rakt.
Volkel begon vrijdagavond met een nederlaag tegen Berghem Sport aan het toernooi met 12 verengingen uit de Maashorstgemeenten. Zondag, toen er 2 wedstrijden van 50 minuten werden gespeeld, wonnen ze van DAW en Prinses Irene. Prinses Irene had aan een gelijkspel voldoende om poulewinnaar te worden, maar zeker in de 2e helft was Volkel de bovenliggende partij en won verdiend.
Het was een geslaagd toernooi, dat een ideale voorbereiding blijkt voor het bekertoernooi dat komende zondag begint en de competitie die op de 4e zondag van september aanvangt. De trainers kunnen een breed scala aan spelers inzetten en beoordelen, zonder dat daarbij spelers overbelast raken. Op vrijdagavond wordt er een wedstrijd van 90 minuten gespeeld, op zondag 2 wedstrijden van 50 minuten (2x 25).

De uitslagen van de op zondag gespeelde wedstrijden:
Prinses Irene Berghem Sport 3-1
Avesteyn Festilent 0-2
Maaskantse Boys WHV 2-3
Volkel DAW 3-0
Herpinia Achilles Reek 1-0
FC De Rakt NLC 03 2-1
Prinses Irene Volkel 0-2
Herpinia Avesteyn 0-3
FC DE Rakt Maaskantse BOYS 2-0
DAW Berghem Sport 1-0
Achilles Reek Festilent 2-1
NLC 03 WHV 2-0

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14492