Datum plaatsing: 28 augustus 2017

Informatieochtend zaterdag 2 september taalcursussen Volksuniversiteit OssOss (Oss): In september gaan de taalcursussen bij Volksuniversiteit Oss weer van start. Het najaarsprogramma bevat maar liefst 15 verschillende talen. Inschrijven is nog mogelijk via www.volksuniversiteitoss.nl

Volksuniversiteit Oss is in deze regio de grootste aanbieder van taalcursussen. Maar liefst 15 verschillende talen staan er op het programma. Naast de wat meer gangbare talen zoals Engels, Spaans, Italiaans, Duits en Frans kunnen geÔnteresseerden ook deelnemen aan cursussen Pools, Indonesisch, Arabisch, Turks en Latijns.
De cursussen worden gegeven op verschillende niveaus, zowel beginners als (ver)gevorderden kunnen een keuze maken uit het ruime aanbod. Voor degenen die de grammatica al beheersen en een uitgebreide woordenschat hebben, biedt Volksuniversiteit Oss conversatiecursussen aan.

Informatieochtend zaterdag 2 september van 10:00 Ė 12:00 uur
De Volksuniversiteit Oss (locatie Kruisstraat 94) is op zaterdagmorgen 2 september a.s. van 10u tot 12u geopend. Tijdens deze ochtend zijn er taaldocenten aanwezig om specifieke vragen van cursisten over de cursus en het niveau te beantwoorden. Docenten Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Duits, Indonesisch en NT2 zijn deze ochtend aanwezig. Uiteraard is het mogelijk om direct in te schrijven.

Inschrijven via website
Het volledige programma van de taalcursussen en alle overige cursussen staat vermeld op de website www.volksuniversiteitoss.nl. Op deze website staat meer informatie over de verschillende niveaus van de cursussen en is er ook de mogelijkheid tot online inschrijven.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30298