Datum plaatsing: 02 september 2017

Nationale ombudsman schuift aan bij Resto VanHarte Den Bosch


Nationale ombudsman schuift aan bij Resto VanHarte Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Woensdag 6 september komt het team van de Nationale Ombudsman naar Resto VanHarte Den Bosch. Medewerkers van het team helpen met het serveren van het diner. Daarna eten zij een hapje mee en gaan in gesprek met de gasten en vrijwilligers. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dť plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Nationale ombudsman komt naar Brabant
Een ombudsman of -vrouw helpt mensen die op de een of andere manier klem zitten in de bureaucratie. Hij of zij onderzoekt als onpartijdige instantie klachten van burgers tegen de overheid, instellingen en bedrijven. Van 6 t/m 8 september brengen de Nationale ombudsman en zijn team een bezoek aan de provincie Noord-Brabant en gaan graag met u in gesprek. Hoe ervaart u de dienstverlening van uw gemeente, Belastingdienst, politie, het UWV of een andere overheidsinstantie. Waar loopt u tegenaan, is er iets misgegaan?

Iedereen is welkom bij Resto VanHarte
Niet alleen buurtbewoners, maar iedereen is van harte welkom om aan te schuiven in Resto VanHarte Den Bosch. Het Resto is elke woensdag geopend in BBS Boschveld, Zernikestraat 2. Op maandag zijn Restoís geopend in BBS Hambaken en Kruiskamp. Dagen en locaties Resto zijn te vinden op de website van Resto VanHarte. Het Resto is geopend vanaf 17.30 uur, aanvang diner om 18.00 uur. Ook kinderen zijn van harte welkom. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of via de telefoon op 0900 900 3030, op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (10 ct/min).

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Resto VanHarte is het recept voor een betere buurt.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29471