Datum plaatsing: 12 september 2017

Vijverfeest jubileumeditie: feest voor jong en oud in Park WaterlaatOss (Oss): Op zondag 17 september is het tussen 11.00 en 16.00u feest in Park Waterlaat en wijkcentrum Schadewijk. Dan vindt de vijfde editie plaats van het jaarlijkse Vijverfeest. Dit jaar is de organisatie in handen van een stuurgroep met leden van de wijkstichting, wijkraad en wijkcentrum.

Op deze speciale jubileumeditie wordt groots uitgepakt met vele leuke activiteiten voor jong en oud. Er zijn diverse muziek- en dansoptredens en er is uiteraard veel sport en spel voor de kinderen, waaronder schminken, een ballonnenclown, poppentheater en een voetbalclinic op het Cruijf Court begeleid door FC Schadewijk. Ook is er weer een mobiele kinderboerderij waar de kinderen kunnen knuffelen met allerlei dieren.

Deze feestelijke dag wordt geopend met een spetterend dansoptreden van de Osse hiphopgroep SCREAM. Ďs Middags wordt er swingend afgesloten met een optreden van de Osse rock&roll band The Rocking Coasters.
Voor het tweede jaar is er ook een Talentenmarkt tijdens het Vijverfeest. Ook wordt dit jaar de jaarlijkse rommelmarkt van de Zwaluwstraat aan het vijverfeest gekoppeld. Iedereen mag een plekje reserveren voor de rommelmarkt. Een standplaats is gratis maar neem wel zelf een tafel of kleed mee om op te verkopen. Opgeven voor de rommelmarkt kan bij Meriam Dortmans: meriam_dortmans@msn.com

De toegang van het Vijverfeest en de rommelmarkt is gratis.
Meer informatie over het Vijverfeest is te vinden op www.wijkstichtingschadewijk.nl/vijverfeest of te krijgen via info@wijkstichtingschadewijk.nl of via telefoonnummer 06 - 48 31 15 85.

Zondag 17 september 2017 | 11.00-16.00 uur | Park Waterlaat en wijkcentrum Schadewijk, Leeuwerikstraat 2, Oss | entree gratis
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31222