Datum plaatsing: 04 september 2017

ReŁnie Honk- en Softbalvereniging GryphonsRosmalen ('s Hertogenbosch): OP 9 september aanstaande vindt er bij Honk- en Softbalvereniging Gryphons een reŁnie plaats. Gryphons is ontstaan uit een fusie tussen H.B.S. uit ís-Hertogenbosch en De Knuppelaars uit Rosmalen.
Beide verenigingen hebben een rijke historie en doordat zij samen zijn gegaan in 2004 is er ťťn van de grotere verenigingen van Nederland ontstaan.
Op 9 september spelen diverse jeugdteams vanaf 13.00 thuis en zal er vanaf dan ruimte zijn voor iedereen om weer eens met elkaar te kletsen en oude verhalen op te halen.
Voor de kinderen, maar ook voor diegene die weer eens willen proberen, zal er een slagmachine staan opgesteld en kan men meten hoe hard je nu eigenlijk gooit.
Diverse vlaggen, vaantjes, prijzen, tenues maar vooral fotoís zullen de kantine vullen. Daarnaast zal er vanaf 18.00uur een BBQ zijn voor alle leden, oud-leden en vrienden van de vereniging.
Via de website www.leaguelineup.com/reunie kan iedereen zich inschrijven. Locatie zal zijn aan de Groote Vlietlaan 61 te RosmalenUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12523