Datum plaatsing: 08 september 2017

Feestelijke presentatie nieuw theaterprogramma Den Durpsherd


Feestelijke presentatie nieuw theaterprogramma Den Durpsherd


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Sociaal-Cultureel Centrum Den Durpsherd presenteert op donderdag 14 september op feestelijke wijze het nieuwe theaterprogramma. Twee cabaretiers, Rob Scheepers en Fuad Hassen geven die avond vast een voorproefje van hun show. Bovendien is er na afloop van de presentatie muziek van de band RUM in de foyer van Den Durpsherd.

Huiskamergevoel
Het professionele theaterprogramma van Den Durpsherd omvat 10 cabaretvoorstellingen, zes muziekvoorstellingen en twee kinder- en familievoorstellingen. Een programmaraad die bestaat uit Ernest Nooij, Robert Bosch, Marjon Vinke en Suzanne Langens adviseerde het bestuur van Den Durpsherd over de aan te trekken artiesten. "Den Durpsherd is bij uitstek geschikt voor intieme kleinkunstvoorstellingen", vertelt theaterkenner Ernest Nooij. "We streven naar een mix tussen tussen bijvoorbeeld standup-comedy van bijvoorbeeld de Braboneger, Pieter Derks en Mark van de Veerdonk, kindervoorstellingen zoals het Griezelkabinet en de show van Ernst & Bobbie en muziekvoorstellingen van onder meer pianiste Renee van Bavel, de meidentheatergroep Los, Piepschuim en de Wereldband. Durpsherd is een klein maar aantrekkelijk theater, ook omdat er na afloop lekker kan worden nagepraat in de foyer. Je hebt de kans om met nieuwe artiesten kennis te maken. Dat is ook de charme van een kleinschalig theater zoals Den Durpsherd". Alle inwoners van Berlicum en Middelrode krijgen in de derde week van september via de Bami een theatermagazine in de bus met daarin een overzicht van alle voorstellingen. Ook op de website van Den Durpsherd staan alle voorstellingen vermeld. Op de professionele voorstellingen geldt tot en met 30 september een vroegboekkorting van 2 euro per kaartje. Neem dus gerust alvast een kijkje op www.durpsherd.nl!

Lokaal talent
Den Durpsherd biedt het komende seizoen ook weer plek aan tal van amateurgezelschappen met activiteiten zoals concerten van koren, de harmonie en muziekschool, sinterklaas- en toneelvoorstellingen, dans- en salsa-avonden, carnavalsactiviteiten, muziekactiviteiten als discovermusic festival en een Elvis Tributeavond, de Brabantse Avonden, de Balkumse Kwis, biljarttoernooien, filmpremieres en spirituele activiteiten. Op zaterdag 28 oktober vindt de tweede editie van Den Durpsherd Live on Stage plaats, dit keer ingevuld door maar liefst acht koren. Niemand minder dan Ben Kramer zal de optredens beoordelen. Omdat Den Durpsherd dit seizoen 25 jaar bestaat, is er in april een jubileumweekend en vindt op 8 en 9 juni het prachtige muziekspektakel Carmina Burana plaats, met medewerking van de harmonie en zanger Ernst Daniel Smid. Voor het projectkoor worden binnenkort zangers en zangeressen uit Berlicum, Middelrode en omliggende dorpen verzocht zich te melden.

Al met al biedt Den Durpsherd iedere week wel een of meerdere aantrekkelijke voorstellingen! De seizoenpresentatie op 14 september begint om 20.15u en is gratis toegankelijk.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15181