Datum plaatsing: 11 september 2017

Kivada ATB openingstocht in Den DungenDen Dungen (Sint-Michielsgestel): Het ATB seizoen begint bij Vlug Trug op zondag 24 september 2017 met routes variŽrend tussen 35 en 60 km.

Met dit jaarlijks evenement van Vlug Trug kan weer van een schitterend parcours genoten worden. Alle paden zijn keurig gemarkeerd door de organisatie. Deze tocht is door de NTFU met een ster gewaardeerd. Voor iedereen een mooie start om het ATB seizoen georganiseerd te beginnen.

ATB-ers kunnen zich voor deze tocht inschrijven vanaf 08.30 uur tot 10.30 uur bij Hotel Boer Goossens, Heilig Hartplein 2, 5275 BM Den Dungen, tegenover de kerk.
Iedereen kan deze ATB-tocht in eigen tempo fietsen. Jong of oud, het maakt niet uit, schrijf je in, kies een afstand en geniet van het fietsen door de Brabantse velden en bossen.

Halverwege is een uitgebreide pauzeplaats ingericht, waar de ATB-ers een kop soep wordt aangeboden en verwend worden met fruit, dorstlesser en repen. Dit is mede mogelijk gemaakt door 'Jumbo Broeren Den Bosch'.

Ben erbij en kom genieten net als andere jaren dat het zeker de moeite waard is om deze Kivada ATB openingstocht te rijden.

Tot ziens op de ATB openingstocht in Den Dungen, bij Vlug Trug, op zondag 24 september 2017, bij Hotel Boer Goossens, Den Dungen.
Voor meer informatie neem dan contact op met Edwin de Graaf 06 1100 8452 of kijk op de site www.vlugtrug.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13432