Datum plaatsing: 04 september 2017

Groot-Gestels-BiljarttoernooiDen Dungen (Sint-Michielsgestel): Biljartvereniging ďOns GenoegenĒ organiseert dit jaar van 8 t/m 23 September voor de tweede keer het Groot-Gestels-Biljarttoernooi. Dit toernooi zal ook dit jaar weer gehouden worden in Ontmoetingscentrum Litserborg in Den Dungen.
De aanvangstijden van de wedstrijden zijn op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 13.00 uur en op alle avonden beginnen de wedstrijden om 19.00 uur.
Het animo voor deelname was ook dit jaar weer zeer groot en binnen een week was het maximale aantal deelnemers al bereikt. Er wordt gespeeld in 10 poules van 4 spelers, waarbij de eerste ronde gespeeld gaat worden op 8 t/m 13 September, de tweede ronde op 15, 16 en 17 September en de derde ronde op 18 en 20 September.
De finaledag is zaterdag 23 September en dan worden vanaf 13.00 uur de kwartfinales en halve finales gespeeld, en zal rond de klok van 19.30 uur de finalewedstrijd plaatsvinden.
Na afloop is er onder de muzikale klanken van Willeke en Gerlof een gezellig samenzijn en zal de prijsuitreiking van dit Groot-Gestels-Biljarttoernooi plaatsvinden.
Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13194