Datum plaatsing: 11 september 2017

Fantastival 2017 – RAINBOW Edition


Fantastival 2017 – RAINBOW Edition


Oss (Oss): Op zondag 17 september 2017 is het weer Fantastival in het centrum van Oss.
Dit inmiddels zeer bekende festival trekt jaarlijks veel bezoekers die genieten van de vele straattheateracts, de optredens van verenigingen en de interactieve culturele mogelijkheden. Fantastival is gratis te bezoeken en is geschikt voor jong en oud.

RAINBOW Edition
Dit jaar heeft Fantastival het thema ‘Regenboog’.
Oss is vanaf januari 2017 een Regenboogstad en daar sluit Fantastival graag bij aan.
Zoals de naam RAINBOW Edition doet vermoeden staat het centrum bol van kleur, liefde en diversiteit. De (inter)nationale straattheateracts zorgen voor een golf aan kleurrijke personages die het centrum overnemen. Een liefdesbrigade, bruidjes in de lucht, een sprankelende explosie van kleuren, duik in de zee en onder een jurk, een praatje onder een parasol, groene vingers, een clown zonder werk, een vervreemdend diner, wat vuile was en kleurrijke circusacts met veel interactie met het publiek.
Zoals u gewend bent, laten ook de culturele instellingen, muziekverenigingen, koren, toneelverenigingen, dans- en balletscholen en beeldend kunstenaars zien en horen wat zij in huis hebben.

Fantastival staat garant voor sfeer en bijzondere verrassingen.
Zonder de liefdevolle en kleurrijke inbreng van de amateurgezelschappen, de hulp van vele vrijwilligers en de prettige samenwerking met de gemeente Oss, politie, brandweer, Weekblad Regio Oss, centrummanagement Oss en Rode Kruis afdeling Oss is het onmogelijk om Fantastival te realiseren.
Oss is weer een podium voor (inter)nationaal straattheater.

Kom 17 september naar Fantastival RAINBOW Edition en het kleurt je dag!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15231