Datum plaatsing: 04 september 2017

Pieter Paul Slikker kandidaat-lijsttrekker PvdA Den Bosch's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Eerst de mensen, dan de stenen. Een PvdA die vanuit de wijken politiek bedrijft. Met die ambitie stelt Pieter Paul Slikker zich vol overtuiging kandidaat voor het lijsttrekkerschap. Want de discussies over een nieuw theater, een Sint Jansmuseum en de Pieckepoort zijn belangrijk. Maar 140.000 inwoners wonen bužten de oude muren. En daar is veel te doen.
Bijna 4000 kinderen in kwetsbare wijken groeien op in armoede. Voor duizenden stadsgenoten is een betaalbare woning onbereikbaar. Jongeren en vernieuwende cultuur krijgen te weinig ruimte. De zorg in onze wijken is nog niet op orde en de verstrengeling van boven- en onderwereld in onze stad is zorgwekkend.

Verandering van koers is noodzakelijk. Het vertrouwen in de publieke zaak moet hersteld. En dat vraagt om een scherpe politieke koers: eerst de mensen, dan de stenen. En de PvdA moet nog meer de partij van de wijken zijn en minder de partij van het stadhuis.

Voor die klus neemt hij naast zijn ervaring in de Bossche gemeenteraad en band met vele inwoners en organisaties ook zijn mijn meer dan tien jaar lange ervaring op landelijk niveau mee. Daar gaf hij als hoofd partij & strategie leiding aan tal van campagnes, was hij medeauteur van de verkiezingsprogrammaís en resoluties als Van Waarde.

Steun krijgt Pieter Paul van diverse prominente stadsgenoten en partijgenoten. Denk aan Charles Zaunbrecher van de Zuiderplas, Nicole de Koning van het Warm Onthaal, Sjoerd van Kampen van Jong actief en Inge Hendriks van armoedestichting Gefeliciflapstaartbox. Denk aan partijgenoten als Jeroen Weyers die bij de vorige verkiezingen lijsttrekker was maar ook provinciale en landelijke collegaís zoals Martijn de Kort en Lilianne Ploumen.

Op www.pieterpaulslikker.nl is de campagnespot met warme aanbevelingen te vinden evenals zijn plannen voor Den Bosch.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14691