Datum plaatsing: 04 september 2017

Festivals Nuland verplaatst naar BrabanthallenNuland ('s Hertogenbosch): Vanwege de zeer slechte weervoorspellingen in het weekend van 9 en 10 september heeft de organisatie besloten om twee festivals, te weten ‘Fout&Stout Party’ en ‘Summer Dreamers’, te verplaatsen naar de Brabanthallen te Den Bosch. Beiden festivals zouden plaats vinden in een weiland te Nuland, maar de organisatie durft de veiligheid van de bezoekers niet te garanderen.

‘De huidige locatie brengt te veel risico’s met zich mee voor het mogelijke onweer, het open karakter van het terrein is daarvoor te risicovol. Daarnaast kan het terrein de hevige regenval niet aan. Dit zou mogelijk kunnen leiden tot parkeerproblemen, hetgeen ons heeft doen besluiten de beiden festivals te verplaatsten. De Brabanthallen waren nog vrij, dus een perfect alternatief voor ons. De bezoekers kunnen genieten van de feesten, zonder dat ze nat worden en zonder gevaar voor bliksem, aldus Daan van den Nouweland van de organisatie’

Op zaterdag staan artiesten zoals de Vengaboys, Snollebollekes en Dune geprogrammeerd. Een dag later vindt het Hollandstalige festival Summer Dreamers plaats met optredens van o.a. Tino Martin, Django Wagner en John de Bever.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31265