Datum plaatsing: 16 september 2017

Musicalgroep Médèz speelt liefdesverhaal "Legally Blonde"


Musicalgroep Médèz speelt liefdesverhaal "Legally Blonde"


Berlicum (Sint-Michielsgestel): De Musicalgroep van muziekschool Médèz werkt het komend schooljaar in Berlicum en Sint-Michielsgestel aan de klassieker "Legally Blonde". Een flitsend en grappig liefdesverhaal vol met leuke liedjes, mooie dansen en flitsend acteerwerk. Vind je het leuk om te zingen, dansen en acteren en ben je tussen de 7 en 12 jaar? Kom dan op donderdagmiddag 28 september naar een gratis proefles in de Huif of Den Durpsherd.

Spannend
Legally Blond gaat over de grootste droom van Elle Woods: te trouwen met haar verloofde Warner. Maar net wanneer zij een aanzoek verwacht, dumpt Warner haar echter en vertrekt naar Harvard Universiteit.... Om hem terug te winnen, haalt Elle – met succes – alles uit de kast om toegelaten te worden op Harvard. Maar Warner is inmiddels verloofd met de koele Vivienne... Dankzij haar nieuwe vrienden realiseert Elle zich dat ze meer in haar mars heeft dan ze ooit had gedacht. Legally Blonde is vooral een heerlijke komedie met geweldige liedjes en pittige dansnummers!

Gezellig
Onder leiding van musicaldocenten Els Remie en Sharon Neelen leren de kinderen in 30 lessen alle kneepjes van het musicalvak. Sharon vertelt: "Dans en zing je de hele dag? Kruip je graag in de huid van iemand anders? Wil je graag stralen op het podium, alleen of samen met je vrienden of vriendinnen? Spelenderwijs leer je de basistechniek voor zingen, dansen en toneelspelen. Ook oefen je hoe je sterk en overtuigend voor het publiek staat. En daar ga je je heel zelfverzekerd door voelen. En het is ook nog reuze gezellig!" Docent Els voegt toe:
De kinderen gaan als een echte musicalster op het podium staan. Je leert van professionele docenten de kneepjes van het vak in zowel zingen, dansen en acteren, maar vooral hoe je samen als groep een echte musical neerzet!

Proefles
De musicallessen zijn op donderdag van 15.45-17.15 in de Huif in Sint-Michielsgestel en van 17.45-19.15u in Den Durpsherd in Berlicum. De cursus van 30 lessen start bij voldoende animo. Op donderdag 28 september is er een gratis proefles waar je kunt ontdekken of musical iets voor je is. Ben jij tussen de 7 en 12 jaar? Geef je dan snel op voor de proefles via info@medez.nl! Voor meer informatie: kijk op www.medez.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31112