Datum plaatsing: 05 september 2017

Cabaretier Rob Scheepers in Berghemse bossen


Cabaretier Rob Scheepers in Berghemse bossen


Berghem (Oss): Met trots verwelkomt openluchttheater Hoessenbosch op 16 september cabaretier Rob Scheepers. De Brabander beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters.

Voor de razend succesvolle nieuwjaarsconferences was geen kaart meer te verkrijgen. In Toomler won Rob de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij mocht aanschuiven bij DWDD. Vele media-optredens later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is.

Nu is de tijd rijp voor een solovoorstelling. Middels scherpe, hilari sche en herkenbare verhalen schetst Rob zijn worsteling met de vooruitgang. Over Schroot: “Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.”

Met die vraag duwden Rob’s ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete pubertijd zat in dat kratje!

In ‘Schroot’ mijmert Rob of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme - een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. Maar is dat eigenlijk wel zo erg?

Op 16 september, 20.00 uur, treedt Rob Scheepers op in de prachtige ambiance van ons
openluchttheater. We gaan uit van prachtig weer. Maar als het pijpenstelen regent, kunnen
we naar binnen.

Kaarten zijn nog te reserveren via www.hoessenbosch.nl/kaartjes.
Je vindt ons theater als je op de routeplanner ‘Hoessenboschlaan 51’ in Berghem aanhoudt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13513