Datum plaatsing: 07 september 2017

Half miljoen aan drugs gevonden bij inval in Heesch


Half miljoen aan drugs gevonden bij inval in Heesch


Heesch (Bernheze): De politie heeft dinsdagmiddag 5 september bij vier panden in Breda en een pand in Heesch invallen gedaan. Deze acties maakten deel uit van een onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

Bij een pand aan ít Dorp in Heesch zijn drie verdachten opgepakt. Het gaat om twee 34-jarige mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en een 70-jarige Bredanaar. In de woning is een hennepdrogerij gevonden. Ook werd er een vuurwapen in beslag genomen. Het arrestatieteam van de politie hield op het Stationsplein ook nog twee verdachten in deze zaak aan. Het gaat om een 41-jarige man uit Breda en een 36-jarige man uit Waalwijk.

Bij een horecagelegenheid aan de Hoge Steenweg in Breda deed de politie ook een inval. Er werd niemand aangehouden. Het pand is doorzocht, maar er is niets aangetroffen. In een woning aan de Elandstraat werd een inval door het arrestatieteam gedaan. Een 35-jarige Bredanaar die op dat moment in de woning was is opgepakt. Bij de doorzoeking is munitie gevonden en kleine hoeveelheid drugs gevonden. Bij twee appartementen aan de Dirk Hartogstraat zijn ook invallen gedaan. De woningen zijn onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. In de woningen is niets aangetroffen.

Alle verdachten zijn ingesloten en gehoord. De 41-jarige, 35-jarige en 70-jarige Bredanaars blijven langer vast zitten. De overige verdachten zijn in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

De politie heeft bij de actie drie personenautoís en drugs met een straatwaarde van 500.000 euro in beslag genomen. Ook werden er weegschalen, seal- en geldtelmachines en een contant geldbedrag van 15.000 euro in beslag genomen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20628