Datum plaatsing: 08 september 2017

Sponsortocht Zwem voor MIJLith (Oss): Op zaterdag 16 september vindt de openwatertocht Zwem voor MIJ plaats, een sponsortocht om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Oud-topzwemmers Maarten van der Weijden, Inge Dekker en Joost Reijns zijn de initiatiefnemers van deze tocht. De zwemmers kijken terug op een prachtige topsportcarriŤre, maar weten dat een gezond lichaam niet vanzelfsprekend is. Alle drie kregen zij te maken met kanker en zijn genezen. Graag willen zij anderen helpen om hun kansen op een gezond leven te vergroten.

De open water tocht vindt plaats in de Lithse Ham. De tocht start om 16.00 uur. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden variŽrend van 1000 tot 2000 meter. Ook voor kinderen t/m 12 jaar is er een speciaal parcours van 250 en 500 meter. Joost Reijns is aanwezig om het startschot te geven voor de sponsortocht en de deelnemers aan te moedigen.

Ter voorbereiding de open watertocht kunnen deelnemers een borstcrawlcursus of clinic bij de organiserende vereniging Arethusa volgen. Zo komen ze goed en fit aan de start. Alle deelnemers ontvangen een goodiebag, mede mogelijk gemaakt door Nutrisense. Bij het inschrijfgeld is tevens deelname aan de afsluitende barbecue inbegrepenĒ.

Onze ambassadeurs:

Ruud van Nistelrooij, ja, die beroemde voetballer
Kees van Geffen, onze wethouder sport, gemeente Oss
Bijzonderheden

Inschrijven kan via www.ossemaasrace.nl. De opbrengst van de sponsortocht gaat naar KWF voor onderzoek naar kankerbestrijding. Alle deelnemers ontvangen een goodiebag, mede mogelijk gemaakt door Nutrisense.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28414