Datum plaatsing: 11 september 2017

Be Quick wint eerste thuisduelNuland ('s Hertogenbosch): Vandaag speelt Be Quick haar eerste thuiswedstrijd tegen Spes uit Milsbeek. Spes is afgelopen seizoen kampioen geworden in de hoofdklasse en keren weer terug in de topklasse. Beide ploegen zijn met een winst het nieuwe seizoen gestart. Wie pakt na deze wedstrijd de koppositie?

Onder leiding van Harald v Dongen start de wedstrijd. De eerste fase is het zoeken naar kansen en verdedigend de juiste druk te zetten. Pas in de 9e minuut valt het eerste doelpunt aan de zijde van Spes. Vele aanvallen, maar niet de juiste afronding zorgt ervoor dat Be Quick een lange tijd tegen een 0-1 achterstand aankijkt. Na een mooi uitgespeelde aanval komt Be Quick op een 1-1. Kort na de gelijkmaker pakt Spes een voorsprong van 1-3. Be Quick knokt zich terug in de wedstrijd en gaan met een stand van 5-5 rusten.

Direct na rust is het zaak om de voorsprong in handen te nemen. Be Quick is sterk in de afronding en pakt een voorsprong van 9-5. Een wedstrijd waarin het duel door beide ploegen wordt aangegaan is het Be Quick dat de voorsprong niet meer uit handen geeft. De score eindigt in 11-10. Het harde werken wordt beloond.

Doelpunten: Marlie Korsten 4, Lisa Coppens 3, Yvonne Ruijs 2, Danique v Lee en Joyce van der Leest ieder 1.

Volgende week speelt Be Quick om 15.00u in Hooge Mierde tegen DDW.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12755