Datum plaatsing: 11 september 2017

Opa Oma en kleinkinderendag Langlaufvereniging Bedaf


Opa Oma en kleinkinderendag Langlaufvereniging Bedaf


Vorstenbosch (Uden): Zondag 1 oktober Opa Oma en kleinkinderendag.
Een sport- en speldag voor de hele familie! Ontvangst om 10 uur met Rock Rendier, koffie, limonade en iets lekkers, dan instructie Langlaufen en voor de (kleine) fanatiekelingen een wedstrijdje. Natuurlijk is het gaaf als er ook mensen zijn die aanmoedigen, dus kom mee.
Voor de lunch een broodje knak of kaas en dan is er een instructie Cross skate (langlaufen op wielen) op de weg en Biatlon, maar ook de familiezin is hilarisch. Voor een rust momentje is er een terras en voor de kleintjes een kleurplaat of de megapuzzel.
Voor wie nog wil: nog meer langlaufen, we sluiten de dag af met pannenkoeken eten rond 15.30 uur.
Een kleine bijdrage voor deze dag Volw: Ä5,- kind: Ä3,- inclusief materiaalgebruik, dus ook geschikt voor de kleine beurs. Langlaufschoenen vanaf maat 27 t/m 48, dus iedereen kan mee doen van jong tot oud van klein tot groot. Graag opgeven op olgadebruine@gmail.com verzoek; vermeld je naam, voornaam, leeftijd, emailadres en schoenmaat. Handschoenen en extra sokken meenemen is gewenst.

Onze leden hoofdzakelijk afkomstig uit Son, Sint Oedenrode, Schijndel, Bernheze, Veghel, Oss, Cuijk, Uden en de omliggende dorpjes zijn lid van onze vereniging, maar ook van ver daar buiten, heel Brabant, Gelderland en Limburg en zelf BelgiŽ. Zij zijn trots op onze vereniging en vragen mij " ik zie nooit iets in de krant over langlaufen, kan je daar eens voor zorgen, ik zou het zo leuk vinden als er dorpsgenoten ook eens meer horen van de sport die ik doe en ik hoop dat die wel eens willen mee komen." Natuurlijk ga ik daar graag op in en verzoek om onze evenementen onder de aandacht te brengen.

Langlaufvereniging bestaat al ruim 35 jaar en onze locatie is aan de voet van de Bedafse Bergen aan de Schansweg (3a) in Uden we hebben een eigen locatie met 1000 meter kunststof loipes en een enorm groot zand gebied waar we gebruik van maken. We zijn een actieve vereniging met leden van jong tot oud, want langlaufen is de gezondste sport die er is je kan het tot zeer hoge leeftijd blijven doen. Wij verzorgen dagelijks trainingen, workshops en aparte lessen; in langlaufen, rolskiŽn, cross skaten, Nordic walking, sportief wandelen, krachttraining, wedstrijdtraining.
Maar wij organiseren ook leuke wandelingen, fietstochten, rolski en cross skatetochten en natuurlijk ook een winterreis om eens lekker in de echte sneeuw onze geleerde langlauftechniek in de praktijk te gaan brengen. Verder in het winterseizoen gaan er groepjes naar de sneeuw of doen mee aan leuke langlauftochtjes en zelfs wedstrijden.

Er zijn binnenkort in oktober op de zaterdagen 7-14-21-28 van 11-12 uur proeflessen langlaufen.
Ben je enthousiast kan je lid worden of met een strippenkaart een seizoen meetrainen.

Op zaterdag 18 november is er een winterwandeling olv een instructeur in het mooie Slabroek.

Maar 18 november is er ook een landelijke langlaufwedstrijd "De Holland Cup", bij ons op Bedaf.
Voor iedere Nederlander die kan langlaufen een leuke ervaring om mee te doen. Open inschrijving. Maar het leukste evenement van het jaar is toch wel de opa en omadag op de eerste zaterdag van oktober Opa en Oma- kleinkinderendag, dit is al een paar jaar enthousiast ontvangen, het is op een leuke en ontspannen manier kennis maken met de sport en genieten van de activiteiten.
Meer informatie is te vinden op www.bedaf.nuUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15634