Datum plaatsing: 11 september 2017

Doorrijder aanrijding aangehouden's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Zaterdagavond 9 september 2017 rond 22.45 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Harendonkweg. Hierbij raakte een behulpzame passant gewond. De veroorzaker van de aanrijding kon later worden aangehouden aan de Rozenelf.

Na een mogelijke achtervolging ontstond er een aanrijding aan de Harendonkweg. Een 29-jarige Bosschenaar wilde behulpzaam zijn, maar belandde in het ziekenhuis doordat de veroorzaker van de aanrijding op hem inreed. Hij is met letsel aan het gelaat naar het ziekenhuis gebracht. Verder was er alleen blikschade. De collegaís van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft aldaar onderzoek verricht.

Doorrijder aangehouden
De auto die bij de aanrijding betrokken was, werd kort daarna aangetroffen aan de Rozenelf. De bestuurder werd ter plekke aangehouden. Het betreft een 18-jarige jongen uit ís-Hertogenbosch. Er is aangifte tegen hem gedaan voor poging doodslag. De auto is in beslaggenomen.

Meerdere autoís betrokken?
Getuigen verklaarden dat er meerdere autoís betrokken waren bij de aanrijding. Het zou o.a. gaan om een zilverkleurige Renault Espace. Mocht u eigenaar zijn van deze auto of ons meer kunnen vertellen over de ontstane situatie gisteren, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900 88 44. Anoniem kunt u ook tips doorgeven op 0800 7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21941