Datum plaatsing: 11 september 2017

Oprichting pop- en musicalkoor voor Rosmalen e.o.Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op woensdag 13 september a.s. is er een gratis informatieavond omtrent de oprichting van het koor. Er wordt niet met notenschrift gewerkt en er wordt ook niet aan een stemtest gedaan. Het repertoire bevat pop- en musicalsongs van de jaren 60/70 tot heden. Te denken valt aan songs van Robbie Williams, Maroon 5, Krezip, Racoon, Marco Borsato en muscicalsongs uit bijvoorbeeld Sister Act, Hair, Miss Saigon, Abba en Grease.

Er wordt gewerkt met muziekbanden welke door professionals zijn ingezongen. De 3/6 stemmige arrangementen worden als MP3 bestand verstrekt. Iedereen vanaf 16 tot 65+ is hartelijk welkom.

Aansluitend is er op woensdag 27 september een probeer workshop voorzien waar de mensen die zich op de informatieavond hebben ingeschreven en de benodigde materialen hebben ontvangen, kunnen ervaren hoe het is om in een koor, dat gebruik maakt van een professioneel audio vocaal systeem, te zingen. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen Euro 7,50 p.p. Dit bedrag dient u bij inschrijving op de informatieavond te betalen.

Mensen die zijn verhinderd om op de informatieavond te komen kunnen zich ook per e-mail alsnog opgeven voor een probeer workshop. De avonden worden beiden gehouden in: De Kentering, Dorpsstraat 54, Rosmalen. Vanaf 19:30 uur zijn de deuren geopend en om 20:00 uur wordt er gestart. De avonden duren tot ca. 21:30 uur.
Voor nadere informatie: info@vocaalregionaal.nl of 06 51505768
“Zingen maakt je blij en ‘t geeft je energie”. Bovendien is zingen gezond!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29794