Datum plaatsing: 13 september 2017

CDA: Een nieuw stukje Nisseroi


CDA: Een nieuw stukje Nisseroi


Nistelrode (Bernheze): De doorgaande weg in Nistelrode, Laar - Weijen: we kennen Ďm al jaren met hetzelfde straatbeeld. De betonnen klinkers met de kinderkopjes er naast en de rood beklinkerde fietsbanen. Inmiddels wel toe aan wat verfrissing en een update naar 2017-2018 als je het mij vraagt. Het centrum is immers toch ook een visitekaartje van een dorp.

De eerste fase
De afgelopen bestuursperiode heeft CDABernheze erop aangedrongen om geld te reserveren op de gemeentelijke begroting voor een eerste aanzet. De Heuvelstraat tot aan de Parkstraat staat nu op de planning om te vernieuwen. Maar hoe moet het er nou uit gaan zien? Dat weten we vaak allemaal beter en daar hebben we zo onze eigen ideeŽn over.

Presentatie 19 september
We zijn als CDABernheze dus op zoek naar een weginrichting, een centrum, waar we allemaal tevreden over zijn, fietser, automobilist, voetganger, ouderen, kinderen, ouders en ondernemers. Op 19 september aanstaande wordt door de gemeente een schetsontwerp gepresenteerd in het Nesterlť, zoals het er mogelijk uit kan gaan zien. Wil je daar nou nog wat aan toevoegen? Kom dan zeker ook naar deze avond.

In alle kernen
Nistelrode is natuurlijk groter dan alleen dit plan. Als we daar nu samen aan blijven werken, kan het steeds een beetje mooier worden. Voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen stel ik me dan ook graag weer beschikbaar om Nistelrode, en daarmee heel Bernheze, een beetje mooier te maken!

CDA Bernheze: Herkenbaar, actief en betrokken in alle kernen!

Mart Smits
raadslid CDA Bernheze
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16387