Datum plaatsing: 13 september 2017

HVBM fotoboek over Beekveld, Hersend en Zuid-Willemsvaart (Noord)


HVBM fotoboek over Beekveld, Hersend en Zuid-Willemsvaart (Noord)


Berlicum (Sint-Michielsgestel): In december 2016 hield de HVBM weer een interessante dialezing uit de succesvolle serie over huizen en bewoners van straten en wegen in het buitengebied van Berlicum en Middelrode.
Dia’s van de huizen aan Beekveld, Hersend en Zuid-Willemsvaart (noord), zoals ze er nu uitzien, werden afgewisseld met dia’s van dezelfde huizen zoals ze er vroeger uitzagen. Ook dia’s van de (vroegere) bewoners werden, voor zover beschikbaar, getoond. De historie van de huizen en die van hun (vroegere) bewoners werd daarbij beknopt verteld.
Inmiddels is een fotoboek over de huizen en bewoners van Beekveld, Hersend en Zuid-Willemsvaart (noord) gemaakt. Het boek tel ruim 165 pagina’s op het formaat A4, in ringband, met een zeer groot aantal foto’s in zwart-wit.
Het is vanaf donderdag 14 september voor € 18,00 te koop bij Boekhandel Mieke Wijgergangs, Mercuriusplein in Berlicum.

Er zijn nog eerder uitgegeven fotoboeken verkrijgbaar over huizen en bewoners van de Hooghei, de Loofaert, en de Wamberg, De Oude Bossche Baan en Hasseltsedijk.
Deze fotoboeken kunnen, zolang de zeer beperkte voorraad strekt, voor slechts € 16,50 eveneens worden gekocht bij de genoemde boekhandel.


Het Balkums huis van Toon van Osch, die hier vanaf 1931 met zijn gezin woonde. Het pand is in de zeventiger jaren gesloopt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31966