Datum plaatsing: 16 september 2017

Stichting Charity Cup doneert 20.000,-- vanwege 25 jarig jubileum!!


Stichting Charity Cup doneert  20.000,-- vanwege 25 jarig jubileum!!


Nistelrode (Bernheze): Donderdag 14 september werd op golfbaan The Duke voor het 25ste jaar de Charity Cup gespeeld.

Vanwege dit 25-jarig bestaan werd er dit jaar niet alleen voor een hoofddoel gespeeld, maar werden ook vier jubileumdoelen gekozen voor een donatie vanuit het Charity Cup fonds. In totaal werd 20.000,-- overhandigd.

Tijdens het diner, ter afsluiting van deze Charity Cup, overhandigde de heer de Vries, directeur van Van Kessel Olie, namens zijn onderneming en de Stichting Charity Cup een donatiecheque van 10.000,-- aan Myra de Groot en Lilian Bongers van Stichting Dravet Syndroom. Van Kessel Olie B.V. was als hoofdsponsor verbonden aan deze 25ste Charity Cup golfwedstrijd.

Naast deze hoofdsponsor hadden drie jubileumsponsoren en de oud-bestuursleden van de Stichting Charity Cup vier goede doelen geselecteerd.

Van Tilburg Mode & Sport koos de Stichting Slowcare het Elzeneindhuis uit Oss voor de overhandiging van een cheque van 2.500,--. Hoogland Medical overhandigde een cheque aan Stichting Sulaweesjes uit Heesch.

Op de foto v.l.n.r. Geert Schrijvers, secretaris Charity Cup - Myra de Groot voorzitter Dravet Marco de Vries, directeur van Kessel Olie Lilian Bongers, penningmeester Dravet - Jurgen van der Heijden voorzitter Charity Cup


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14121