Datum plaatsing: 19 september 2017

Joolz demodag bij KindercompagnieLithoijen (Oss): Aanstaande ouders opgelet: op zaterdag 23 september organiseert Kindercompagnie in Lithoijen samen met Joolz een speciale demodag in de winkel. Tijdens deze dag worden er demonstraties gegeven van de Joolz Geo en de Joolz Day≤ kinderwagen.

Ben jij op zoek naar een kinderwagen? Dan is de Joolz demodag bij Kindercompagnie echt iets voor jou. Tijdens deze dag leer je alle ins & outs van de Joolz Day≤ en de Joolz Geo. Naast demonstraties van de specialisten van Joolz ontvang je deze dag ook leuke extra's bij de aankoop van een Joolz kinderwagen.

Grote en belangrijke aanschaf
Dick de Hommel van Kindercompagnie: 'Een kinderwagen is een grote en belangrijke aanschaf, die je niet zomaar even doet. Hij moet bij je passen. Ga je graag de natuur in met je baby of ben je meer van de stad? Vragen die meespelen bij het kiezen van een kinderwagen. Het is belangrijk om je goed te laten informeren. En daar is deze demodag perfect voor '.

Aanvang
De Joolz demodag begint 10.00 uur 's ochtends en duurt tot 17:00 uur. Naast demonstraties kunnen (aanstaande) ouders genieten van heerlijke smoothies bij Kindercompagnie in Lithoijen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16045