Datum plaatsing: 21 september 2017

La Place opent Café in Hudson's Bay in Den Bosch's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Iedereen in de omgeving van Den Bosch kan vanaf nu genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten in de nieuwe vestiging van La Place. De restaurantketen verwelkomt al bezoekers en zal op donderdag 28 september feestelijk de deuren openen van het nieuwe selfservice café op de eerste verdieping van Hudson's Bay in Den Bosch. Hier serveert La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner: van smoothies, spelt focaccia's, salades, koeken en soep. Uiteraard kunnen gasten ook bij het café terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het nieuwe La Place café biedt binnen ruimte aan 92 gasten. La Place zal dit jaar ook andere restaurants en café's in de Hudson's Bay warenhuizen openen.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat de nieuwe La Place in Den Bosch uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Enthousiaste medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Gezellige zitjes en wifi
"Fantastisch om onze gasten nu kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoensgerechten. Het nieuwe café is huiselijk opgezet met zitjes, banken en stoelen, zodat je er zowel gezellig met z'n tweeën als met een klein groepje terecht kunt. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele café voorzien van gratis wifi, dus je kan er ook werken", vertelt Roel Peeters, Manager food van La Place Den Bosch. Het selfservice café heeft 23 medewerkers in dienst.

Openingstijden
11:00 – 18:00 Maandag
09.30 – 18.00 Dinsdag t/m woensdag
09:00 – 21:00 Donderdag
09:30 – 18:30 Vrijdag t/m zaterdag
12:00 – 18:00 Zondag

Over La Place
Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17246