Datum plaatsing: 24 september 2017

Open Bernhezer biljartkampioenschap LibreHeeswijk-Dinther (Bernheze): De organisatie is in handen van biljartvereniging 'Royal' dat momenteel bij Royal Events Palace hun home heeft. Om meer liefhebbers te enthousiasmeren voor dit toernooi dat plaatsvind van 6 tot en met 22 oktober is er wederom gekozen om ook deelnemers buiten Bernheze toe te laten. De inschrijvingen zijn al begonnen en op dit moment hebben al een aantal biljartliefhebbers zich aangemeld. De organisatie laat in totaal 90 spelers toe aan dit toernooi. Dus meldt u zich snel aan. Opgeven kan door een mail met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres te sturen aan Martin vd Moosdijk, via 0413-342639 of mmoosdijkmoosje@home.nl. Zo niet, dan graag uw gemiddelde doorgeven.

Je kunt bij aanmelding doorgeven wanneer je niet kunt spelen. Vanaf donderdag 17 oktober geen afmelding mogelijk, als je door bent, dus dan moet je zorgen dat u van 17 tot en met 22 oktober vrij bent om je wedstrijden te spelen. ( tussen 9 en 12 oktober wordt er niet gespeeld )

Ook dit jaar zijn er diverse prijzen te winnen. De winnaar krijgt natuurlijk de wisselbeker en een cheque ter waarde van Ä125,-. Daarnaast zijn er voor de nummer twee tot en met acht bekers en geldprijzen te verdienen. Ook dit jaar is er voor de dames een prijs beschikbaar als beste vrouwelijke biljartspeelster van het toernooi. Het inschrijfgeld, over te maken op IBAN NL94RABO 0159289629, bedraagt wederom Ä10,- o.v.v. inschrijven toernooi met uw naam. Pas als het bedrag is overgemaakt bent u definitief ingeschreven.

Het 8e Open Bernhezer Biljartkampioenschap Libre wordt dit jaar gehouden in de kleine zaal, Pub Maritiem, Meerstraat 30b te Heeswijk-Dinther alwaar twee biljarttafels staan. Er wordt gespeeld in een poulesysteem van spelers waarvan de nummers een en twee uit elke poule doorgaan naar de volgende ronde. De finale zal zondagmiddag 22 oktober gespeeld worden.

Er zal worden gespeeld volgens het reglement van de KNBB. Alle schemaís en uitslagen kun je volgen op een TV scherm wat in de zaal wordt geplaatst. Wij als organisatie hopen op een grote opkomst van sportieve biljartminnende spelers en speelster.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15016