Datum plaatsing: 30 september 2017

Andermans Veren zingt de mooiste theaterliedjes


Andermans Veren zingt de mooiste theaterliedjes


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Andermans Veren Live! is een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houdt. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunst parels. Op vrijdag 13 oktober speelt de groep in Den Durpsherd in Berlicum de voorstelling "Er mag zovéél niet!".

Aan de hand van een thema zoeken de muzikanten van Andermans Veren de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar. Na 'Kijk omhoog!', 'Voor de prijzen en de roem' en 'Er is altijd een derde' komt het gezelschap met hun vierde programma: 'Er mag zovéel niet'. Roddelen, elkaar het leven zuur maken, vreemdgaan, te veel drinken en stelen; het mag niet, maar het heeft wel prachtige liedjes opgeleverd. Andermans Veren Live! bestaat uit Johan Hoogeboom, Bas Marée, Dorien Haan, Maria Noë en Matthias Valk. Stuk voor stuk barsten ze van de muzikaliteit, zingen ze vanuit hun tenen en eren ze hun helden van vroeger en nu. "Een avond van puur genot (...) repertoire dat een status van nationaal monument heeft bereikt (...) ze hebben begrepen dat het om inhoud draait", zegt theaterkenner Jaqcues d'Ancona.

De voorstelling op vrijdag 13 oktober duurt twee keer drie kwartier en begint om 20.15uur. Kaartjes bestelt u a 17,50 euro via www.durpsherd.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30327